Kakukk Vendéglő

Marinyák Dávid felvétele
Őt nagyon könnyű volt megtalálni, hiszen elég sok adatot lehet róla találni az interneten és könnyne megközelíthető helyen is van. A vendéglő még mindig üzemel, így ha ahhoz van kedvünk kipróbálhatjuk a szolgáltatást. 
A neon nagyon szépen rendben van tartva, ezis bizonyítja, hogy adnak a megjelenésre és a minőségre és hogy még mindig szerves részét képezi a marketingjüknek. 
Van saját facebook oldaluk is ahol érdekeségeket is olvashatunk róluk. 
Ami még külön szép dolog tőlük, hogy a nemzetközi "tucat" fogások mellett igyekeznek megtartani a régi jólismert magyar fogásokat is és az állandó ételeik mellett minden héten újdonságokkal is készülnek, amit mindig a közkívánatnak megfelelően alakítanak ki.

inaplo.hu/neonvadaszat/n024


 A leírások során azt is megtudhatjuk, hogy már a rendszerváltozás idején is elérhetőek voltak és azóta is felkereshetjük őket. Egy pár évig csak vendéglő/söröző volt és nem üzemelt a meleg konyhai részük de az ezredforduló környékén egy új vezetőséggel újra nekiláttak a hely fellendítésének. Azt is láthajtuk a régi képeik összehasonlításában, hogy még néhány évvel ezelőtti formájuk óta is újítottak. Egyéb weboldalakon is kaphatunk róluk információt, mint például az "itt lakunk" oldalon is és az "itt jártam" oldalon is kaphatunk még plusz értékeléseket/információkat.

Marinyák Dávid felvétele

A Kakukk vendéglő sorsát figyelemmel követi az iTTiVoTT-projekt is, Kalota Béla a kilencvenes években ilyennek látta a vendéglátóipari egység homlokzatát:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A neonfényes Budapest hírmondói

Kürt utcai tisztasági fürdő

Újpesti Áruház