Tungsram SC

Marinyák Dávid felvétele
Nem, ez nem a gyár Tungsram, bár az ember először erre gondolna, de ahogy egy kicsit mélyebben utánanéz rájön, hogy egy sportclubról beszélünk a IV. kerületi Megyeri út 6 szám alatt. Egyszerű a megközelíthetőség és persze az elhelyezkedésből is látva nem egy kihalt helyrem együnk. A hivatalos webouldalukon sok mindent megtudhatunk róluk köztük egy rövid bemutatkozást is. 
Maga a sportclub 1911-ben alakult és nem csak személyi és profi edzésre van lehetőségünk hanem akár kezdőként vagy munkahelyi csapatos edzésekre, programokra, rendezvényekre is van lehetősgünk. Arra persze oda kell figyelnünk, hogy nem minden sportág itt érhető el, némelyikhez más elhelyezkedésű klubjukba kell elmennünk. A neon még mindig üzemel és nagyjából rendben is van tartva, bár véleményme szerint azért lehetne egy kicsivel több ráfordítást is végezniük, hamár használatban van a helyiség, bár maga az épület sincs túlságosan felújítva, így lehet ez náluk nem probléma.

inaplo.hu/neonvadaszat/n023

További érdekességek: 

Miközben keresgélünk találhatunk még internetes oldalakat, ahol további érdekességeket is meglehet tudni a helyről, mint például azt, hogy 1911-ben még Ampár Sportegylet néven alakultak, majd 1951-ben kapta jelenlegi nevét. 1990 óta a GE hungary a fő szponzoruk és az ő bevallásuk szerint leginkább a saját dolgozóik kikapcsolódást szolgálja, de azért várják a többi érdeklődöket. Wikipédia oldaluk is van. 

Marinyák Dávid felvétele

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A neonfényes Budapest hírmondói

Neonvadászat a félmúltban