Szarvasi Vas Mintaboltja

Egy kis sétára az Oktogontól a Hősök tere irányába az Andrássy út 57. szám alatt található az Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. Mintaboltja.   A hibátlan neon felirat égszínkékben tündököl.

A ma is üzemelő Szarvasi Vas Zrt.-ét 1952-ben alapították magyar ipari termelő és kereskedelmi vállalkozásként. 1998-ban átalakult részvénytársasággá és kizárólag magyar tulajdonosi körrel rendelkezik, amely alapítása óta gyakorolja jelenlegi tevékenységét.
A vállalat honlapján a bemutatkozásban olvashatunk a  Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. profiljáról: “Hazánk legnagyobb lámpa- és világítótest gyártó üzeme”.  A lámpákhoz szükséges alkatrészek saját üzemeikben készülnek. Rendelkeznek festő és galvanizáló gyártósorral, valamint négy ipari kemence -Európában a legnagyobb üzemek közé tartozó - segítségével Magyarországon készítik el a közkedvelt, modern üvegbúrákat és üveglapokat.

A szinte mindenki által által jól ismert szarvasi kávéfőző és konyhai kisgépek gyártásával is foglalkoznak, amelyek kiváló minőségük miatt sok magyar háztartásban megtalálhatóak.

inaplo.hu/neonvadaszat/n050

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A neonfényes Budapest hírmondói

Kürt utcai tisztasági fürdő

Újpesti Áruház