Szapáry Restaurant, Hotel

2010 körül
"Szapáry Restaurant Hotel" 2010 körül még csak ez a neonfelirat állt a vendéglátóegység épületén, ma már azonban kiegészült egy "Gloria" felirattal is.  

Sajnos a Glória felirat nem igazi neon, csupán egy sima kiírás, lámpával megvilágítva, ahogy az a lenti képen is látszik. Persze, a neonfeliratok manapság már nem olyan divatosak, valószínűleg a tulajdonosok is úgy gondolták, hogy "elég azt lámpával kivilágítani". Pedig a korábbi neonokhoz igazán jól illett volna...


2016. december
Az étterem egyébként a Glória Hotelhez tartozik, VIII. kerületben, a Bláthy Ottó utca 22. szám alatt találjuk meg. Az étteremről nem sok információt találtam, se egy étlap, se egy honlap, csupán pár kép itt - ott
A Hotelnek van saját honlapja is, és több szállást kínáló oldalon is utána nézhetünk, pl.: a booking.com-on vagy a szallas.hu-n:

"A Hotel Gloria Budapest 3 csillagos családias szálloda félúton a repülőtér és a városközpont között. Házunk a csendes, zöldövezeti Tisztviselőtelepen található. Szállodánk 26 kétágyas szobával, 2 apartmannal, légkondicionált étteremmel és konferenciateremmel, drinkbárral, zárt parkolóval, business centerrel várja kedves vendégeit."

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A neonfényes Budapest hírmondói

Kürt utcai tisztasági fürdő

Újpesti Áruház