Gyógyszertár

A Gyógyszertár neonfelirat a Péterfy Sándor utca 27. alatt található, közvetlen szemben a Péterfy Sándor utcai kórház és rendelőintézettel szemben. Jelenleg az Alma gyógyszertár működik itt, szóval továbbra is gyógyszertárat reklámoz. 

2010
A baloldalt látható képen a felirat 2010-es állapotát tekinthetjük meg, amelyen jól látszik a felirat, emellett a neoncsövek is rajta vannak még a feliraton. Akkor még Péterfy Patika néven működött a gyógyszertár. 
A Keleti pályaudvartól nem messze található a gyógyszertár, de 73-as, 76-os és 79-es trolival is könnyen megközelíthető. 
A gyógyszertárnak megtalálható a honlapja is az interneten, ahol megnézhetjük a teljes nyitvatartást, illetve összefoglalószerűen a kínálatát.

2016
A jobboldalt látható kép a gyógyszertár felirat jelenlegi állapotát mutatja be. Nemcsak egy festésen esett át a gyógyszertár, de a neonfelirat állapota is romlott az elmúlt 6 év alatt. Az 'Ó' betű már leesett, illetve a neoncsövek jelentős része sincs már teljes mértékben a helyére rögzítve. Az ó-betű valamikor 2014-2015 környékén eshetett le. A Péterfy Patika matricákat sem távolították el az ablakról, bár a gyógyszertár jelenlegi pontos nevében továbbra is szerepel.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A neonfényes Budapest hírmondói

Kürt utcai tisztasági fürdő

Újpesti Áruház