Diana fegyverszaküzlet

A Diana fegyverszaküzlet feliratot pár éve eltávolították. Az üzlet a Wesselényi utca 75. szám alatt volt megtalálható, azóta az üzlet elköltözött más helyre.

A neonfelirat 2010-es állapota látható a baloldali képen, melyen jól látszik, hogy akkor még megvolt a felirat, bár már akkorsem működött semmilyen üzlet a helyén. A felirat nem messze található a 73-as, 74-es és 76-as troli Rózsa utcai megállójától. A feliratot valahogy 2014 előtt távolíthatták el. A régi képet elnézve, látható, hogy mindegyik neoncső a helyén van, és nem esett le egyiksem, ennek ellenére eltávolították a feliratot, valószínűleg abból az okból kifolyólag, hogy már évek óta nem működtek.
A jobb oldalt látható képen pedig a felirat 2016-os állapotát tekinthejük meg, ahol már csak a felirat nyoma, egykori helye látható. Az üzlet nem is olyan messzire, a Rózsa utca 21. alá költözött, egy sarokkal arrébb a korábbi üzlettől számítva. Már nem mint fegyverszaküzlet működik tovább, hanem mint vadászbolt. A honlapja az interneten is megtalálható. Vadászathoz, horgászathoz szükséges felszereléseket vásárolhatunk itt.
2016
2010















A két fenti képen látható az üzlet nevéről készített felirat, jobboldalt a még meglévő évekkel ezelőtt, baloldalt pedig a nemrég készült kép, amelyen már nincs a helyén a felirat.


Egyéb forrás:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A neonfényes Budapest hírmondói

Kürt utcai tisztasági fürdő

Újpesti Áruház