Női fodrász

2010 - Prusinszki István felvétele
A bolt a Keleti Pályaudvartól nem messze található, a Verseny utca szűk, járdaszegély-mentes legelején. Mellette egy újságosbódé és egy élelmiszerüzlet foglal helyet, kissé távolabb a buszpályaudvar parkolói hódítják el a területet. 

A központi tér csendesnek ható, félreeső részen - a pályaudvar vonatfüttytől terhes hangzavarán túl - helyezkedik el. A fehéren izzó felirat a mai napig hirdeti magát, mint kedvelt szépségipari szolgáltatás. 


Már nem csak női fodrász, férfi is, sőt férfi nyugdíjasoknak külön kedvezményes szalon. Csak kedden, csütörtökön és pénteken tart nyitva a délutáni órákban (13:00 - 18:30), így nem nagy forgalmat bonyolít, főleg úgy, hogy bejelentkezés szerint fogad ügyfeleket. Rendkívül kicsi üzlethelyisége sűrű függönnyel van takarva a kíváncsi szemek elől, a kirakatban néhány plakát szolgál hirdetés gyanánt.

2016 - Kovács Zsuzsa felvétele
A neon
A jól megközelíthető felirat kékesfehér fénye az esti órákban beragyogja a Verseny utca fordulóját. A neon a mai napig üzemel, szemmel láthatóan jól karban van tartva. Ugyan kicsit rozsdássá vált, de a fényhirdetés egyike azon szerencsés neonoknak, amiket nem kezdett ki kegyetlenül az idő vasfoga.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A neonfényes Budapest hírmondói

Kürt utcai tisztasági fürdő

Újpesti Áruház